Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében.

Pályázat

Kedvezményezett neve – Hungarian Table Top Üvegipari Termékgyártó és Forgalmazó Korlá-tolt Felelősségű Társaság

A projekt címe – „A német piac bővítése”

A szerződött projekt összege –38 005 280 Ft

A szerződött támogatás összege –19 002 640 Ft

A támogatás mértéke (%-ban) – 50 %

A projekt tervezett befejezési dátuma – 2019.02.14.

A projekt azonosító száma – GINOP-1.3.1-15-2015-00214

Széchenyi 2020
A PROJEKT TARTALMÁNAK BEMUTATÁSA

Jelen projekt fő célja, hogy az elsődleges célpiacunkon – Németországban – értékesítési volu-menünk növekedjen, az anyavállalatunk árnyékából kilépve saját termékeinket ismerjék meg. Cél továbbá a B2C értékesítésünk növelése, akár online akár viszonteladói formában. Min-denez tervek jelentős forrást igényelnek, amely egy részét kívánjuk jelen projekttel fedezni, egy 50 nm-es kiállítóhely kialakításával a világ legnagyobb szakkiállításán.
A projektben megtalálható tételek indoklása:
Kiállítás: Iparágunkban ez a legoptimálisabb megjelenési forma, amely a legköltséghatéko-nyabb módon éri el a célját a kiállításokon való megjelenéssel. Frankfurtban található a világ legnagyobb étkezési, életmód, ajándéktárgy szakkiállítása az Ambiente, amelyen résztveszünk.

Piacra jutás tevékenységhez kapcsolódóan igénybe vett szolgáltatások: termékbemutató video és image film készítése, grafikai tervezés a meglévő design alapján. Illetve a kiállításra utazás, szállítás és szállás költsége.

Online megjelenés támogatása – idegen nyelvű honlap kialakítása: Ma már az imázs építésében legjelentősebb szerepe a webes megjelenésnek van. Itt találkozik leggyakrabban a termék és a potenciális ügyfél, ezért fontos az adott célpiac nyelvén megjelenni a saját termék oldalával.

Tanácsadás igénybevétele – Szükségünk van egy felkészítő tanácsadásra szakemberektől, akik tapasztalattal bírnak a nemzetközi piacra lépés terén, és egy független piackutatásra, hiszen nekünk a B2C és online piac új és ismeretlen terület.

A projekt fő tétele a frankfurti kiállításon való megjelenés, az alábbi költségelemekkel és paraméterekkel:

 • beépítetlen és beépített terület, illetve kiállító helyiség bérleti díja
 • kiállítóhelyiség, stand felállításával és működtetésével kapcsolatos költségek
 • kötelező regisztráció/katalógus beiktatás költsége (Medienpaket)
 • területdíjhoz kapcsolódó egyéb kötelező költségek (biztosítás)
 • Kiállítások helyszínei:
  • Frankfurt Ambiente 2018.02.09-13 és Frankfurt Ambiente 2019.02.08-12 Ambiente the show, Frankfurt am Main, Messe Frankfurt, Ludwig-Erhard-Anlage 1. 60327 Frankfurt a. M.
 • Célközönség, tervezett résztvevők:
  • Magánszemélyek
  • Viszonteladók
  • Alapanyag beszállítók
 • Bemutatott termékek:
  • Teljes üveg termékpaletta (Boros kelyhek, Pezsgős kelyhek, Konyakos/Pálinkás kely-hek, Martini/Koktél kelyhek, Vizes/Sörös kelyhek, Poharak, Dekantálók, Asztali kiegészítők)

Minden termékünket prezentáció, video és mintadarab formájában is bemutatunk.
Minden költségelem, részletesen bemutatásra került a csatolt árajánlatban.

Ágazati fókusz
A projekt kapcsolódik a Partnerségi megállapodásban és a GINOP-1.3.1-15 pályázati felhí-vásban meghatározott ágazati fókusz célterületeihez, mivel a vállalkozásunk fő tevékenysége a 2313 Öblösüveggyártása, amelyből jelen projektben piacra szánt termékünk előállítódik.

A Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott:

” Kapacitásbővítés a Hungarian Table Top Kft-nél. ”
(8452 Halimba, Kossuth utca 99.)

című GINOP-1.2.1-15-2015-00424 jelű pályázat Támogató döntése alapján, 102.227.500,- Ft összegű támogatást nyert el!

A támogatás intenzitása: 50%

Az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a Magyar Állam a Hungarian Table Top Kft. beruházásához nyújtott támogatásának összege: 102.227.500,- Ft

Széchenyi 2020
A PROJEKT LEÍRÁSA:

A projekt megvalósításával kapcsolódunk a GINOP-1.2.1-15 pályázati felhívásban meghatározott gyártó- termelő célterületeihez, mivel vállalkozásunk főtevékenysége a 2313 Öblösüveggyártás, amelyből árbevételünk 100%-a származik.

Pályázatunk sikeres megvalósításával elsődleges, rövid távú célunk a termelés megkezdéséhez befektetett erőforrások megtérülése, jövőbeni hosszú távú célunk pedig megőrizni a Magyarországon több száz éves hagyományokkal rendelkező manufakturális jellegű üveggyártás magas színvonalú működtetése, illetve vevőink részére a termékek minőségét, precizitását folyamatosan fejleszteni tudjuk, valamint eredményes működésünkből származó nyereségünk újabb technológiai fejlesztésekre és a termékpalettánk bővítésére történő felhasználása versenyképességünk növelésére külföldön és a belföldi piacokon egyaránt.

Jelen pályázati konstrukció keretében az öblösüveg gyártáshoz szükséges gyártó-termelő eszközök beszerzését valósítottuk meg:

1db MundiScan-Lézer Üveg feliratozó rendszer

1db N660/H Elektromos fűtésű, kamrás kemence

1db VSA36 Beégető készülék

1db PANASONIC KIT 250PE Légcserélő berendezés

1db Panasonic Aqvarea 16 T cap SXC16H8 Ipari melegvíz előállító rendszer

1db CILLIT Fordított ozmózis gépsor, valamint

az új termelőeszközök működtetéséhez kapcsolódóan gyártócsarnokunk bővítését, korszerűsítését is ezen projekt keretén belül valósítottuk meg

A fejlesztés sikeresen befejeződött, amely teljes mértékben visszaigazolta a tervadatok megvalósíthatóságát. Az üzembe állított új eszközök hatékonysága minőségben és a gyártási kapacitás növekedésében is mérhető. Ez a minőség biztosítja a cég piacképességét, költséghatékony működését és versenyképességét is garantálja.

A projekt fizikai befejezésének napja: 2018.12.18

http://www.szechenyi2020.hu/

A Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott:

“Eszközbeszerzés a Hungarian Table Top Kft-nél. “
(8452 Halimba, Kossuth utca 99.)

című GINOP-1.2.1-14-2014-00920 jelű pályázat Támogató döntése alapján, 99.146.782,- Ft összegű támogatást nyert el!

Az elfogadott támogatási intenzitás: 45%

Az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a Magyar Állam a Hungarian Table Top Kft. beruházásához nyújtott támogatásának összege: 99.146.782,- Ft

Széchenyi 2020
A PROJEKT LEÍRÁSA:

Célunk megőrizni ezt a Magyarországon több száz éves hagyományokkal rendelkező manufakturális jellegű üveggyártást és vevőink részére a termékek minőségét, precizitását folyamatosan fejleszteni. Vállalkozásunk elkötelezett a folyamatos fejlődés mellett, így a technológiai komplexitás növelése és feldolgozó kapacitásunk modernizációja érdekében jelen pályázati konstrukció keretében a következő eszköz beszerzését valósította meg:

LFTA-1 Lézervágógép

Az új termelésbe integrált, de a továbbiakban is emberi beavatkozást igénylő lézergép olyan egyedülálló szájperem kialakításra alkalmas, ami más technológiával nem elérhető. A jelenleg alkalmazott technológia (vídiás pattantó gép) egy lézeres pattantó gépre való cserélése nagyobb termelési potenciállal is bír.

A fejlesztés sikeresen befejeződött, amely teljes mértékben visszaigazolta a tervadatok megvalósíthatóságát. Az üzembe állított új eszköz hatékonysága minőségben és a gyártási kapacitás növekedésében is mérhető. Ez a minőség biztosítja cégünk piacképességét, költséghatékony működését és versenyképességét is garantálja.

A projekt tényleges fizikai befejezésének dátuma: 2016.10.31

http://www.szechenyi2020.hu/

Az oldal tetejére