Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Miért válassz Halimba Crystal terméket?

Miért válassz Halimba Crystal terméket?

- A klasszikus és elegáns ívek, a finom vonalvezetések teszik kiemelkedővé ezeket a Halimba Crystal kristálykollekciókat. A kivételes minőség és a tökéletes kivitelezés jellemzi ezeket a prémium minőségű, kézzel készített termékeket.

- Minden egyes darab egyedi, szájjal fúvott, kézműves termék minőségi alapanyagokból.

- A Halimba Crystal termékei már érintéskor megkülönböztethetőek más gyártóktól, az egyensúly és a könnyedség a jellemzői ezeknek a kézi gyártású termékeknek. Remek választás, ha olyan kelyhet keresel, aminek nem nehéz a súlya, tökéletes egyensúlyban van  és ezáltal kényelmes kézben tartani .

- Az ivási élményhez hozzátartozik a finom, vékony szájperem is, mert ez biztosítja a folyamatos „áramlást „ a pohárból a szájban történő zavartalan érzékeléshez.  Azon termékek esetében , ahol a szájperem egy legömbölyített, vastag szájperem, ez a minőségi termékekkel ellentétben, mint egy gát működik, a bornak át kell „törnie „ rajta.

-  A Halimba Crystal poharakat a vékony szájperem és finomság jellemzi, de ennek ellenére beteheti őket a mosogatógépbe is, mert pontosan ez a finomság ami biztosítja a rugalmasságot és ezáltal ellenállóbbá teszi a töréssel szemben.

Az oldal tetejére