Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hírek

Ha szilveszter, akkor pezsgő

Ha szilveszter, akkor pezsgő

2021. 12. 15. 10:31:29
6+1 karácsonyi ajándék ötlet

6+1 karácsonyi ajándék ötlet

2021. 12. 08. 14:04:48
Blog

Blog

2020. 12. 14. 12:15:00
Miért válassz Halimba Crystal terméket?

Miért válassz Halimba Crystal terméket?

2020. 12. 14. 11:45:00

- A klasszikus és elegáns ívek, a finom vonalvezetések teszik kiemelkedővé ezeket a Halimba Crystal kristálykollekciókat. A kivételes minőség és a tökéletes kivitelezés jellemzi ezeket a prémium minőségű, kézzel készített termékeket.

- Minden egyes darab egyedi, szájjal fúvott, kézműves termék minőségi alapanyagokból.

- A Halimba Crystal termékei már érintéskor megkülönböztethetőek más gyártóktól, az egyensúly és a könnyedség a jellemzői ezeknek a kézi gyártású termékeknek. Remek választás, ha olyan kelyhet keresel, aminek nem nehéz a súlya, tökéletes egyensúlyban van  és ezáltal kényelmes kézben tartani .

- Az ivási élményhez hozzátartozik a finom, vékony szájperem is, mert ez biztosítja a folyamatos „áramlást „ a pohárból a szájban történő zavartalan érzékeléshez.  Azon termékek esetében , ahol a szájperem egy legömbölyített, vastag szájperem, ez a minőségi termékekkel ellentétben, mint egy gát működik, a bornak át kell „törnie „ rajta.

-  A Halimba Crystal poharakat a vékony szájperem és finomság jellemzi, de ennek ellenére beteheti őket a mosogatógépbe is, mert pontosan ez a finomság ami biztosítja a rugalmasságot és ezáltal ellenállóbbá teszi a töréssel szemben.

Üvegtermékek ápolása

Üvegtermékek ápolása

2020. 12. 14. 00:00:00

Hogyan érjünk el tökéletes eredményt?

Azért vásárolta meg ezeket a gyönyörű üvegtermékeket, hogy nagyszerű élményt okozzon, most megmutatjuk, hogy egy kis odafigyeléssel hogyan tudja ezt az élvezetet minden napra megőrízni. Kérjük olvassa el ezt a rövid útmutatót az üvegtermékek ápolásáról, hogy még hosszú ideig élvezhesse termékét.

Az oldal tetejére