1. Fogalmak

A Vásárlási Feltételek alkalmazásában:

a) fogyasztó: a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személy,

b) fogyasztói jogvita: a termék minőségével, biztonságosságával, a termékfelelősségi szabályok alkalmazásával, a szolgáltatás minőségével, továbbá a felek közötti szerződés megkötésével és teljesítésével kapcsolatos vitás ügy

c) fogyasztói szerződés: a fogyasztó és a vállalkozás között kötött szerződés

d) jótállás: a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (a továbbiakban a „Ptk.”) szerinti, valamint külön jogszabályban a fogyasztói szerződésekre meghatározott kötelező jótállás,

e) távollévők között kötött szerződés: olyan fogyasztói szerződés, amelyet a szerződés szerinti termék vagy szolgáltatás nyújtására szervezett távértékesítési rendszer keretében a felek egyidejű fizikai jelenléte nélkül úgy kötnek meg, hogy a szerződés megkötése érdekében a szerződő felek kizárólag távollévők közötti kommunikációt lehetővé tévő eszközt alkalmaznak,

f) távollévők közötti kommunikációt lehetővé tévő eszköz: olyan eszköz, amely alkalmas a felek távollétében – szerződés megkötése érdekében – szerződési nyilatkozat megtételére. Ilyen eszköz különösen a címzett vagy a címzés nélküli nyomtatvány, a szabványlevél, a sajtótermékben közzétett hirdetés megrendelőlappal, a katalógus, a telefon, a telefax és az internetes hozzáférést biztosító eszköz,

g) termék: a jelen Vásárlási Feltételek 2. pontjában meghatározott ingó dolog,

h) vállalkozás: a honlap üzemeltetője, amely a honlapon kínált terméket értékesítő, 1. pontban meghatározott jogi személy.

2. A szerződés szerinti termék

A vállalkozás által üzemeltetett honlapon keresztül a fogyasztó által kiválasztásra kerülő kehely, pohár, dekantáló, egyéb asztali üvegáru, amelyek lényeges tulajdonságairól (magasság, űrtartalom, átmérő) a kiválasztáskor és a megrendelés véglegesítésekor kap tájékoztatást a fogyasztó.

3. Árak

A termék oldalakon szereplő árak kedvezményes és kedvezmény nélküli árak, melyek érvényesek az interneten történő vásárláskor.
A feltüntetett árak az ÁFÁ-t tartalmazzák (27%).
A feltüntetett árak nem tartalmazzák a szállítással kapcsolatos költségeket, amelyeket részletesebben a 6. pont állapít meg.

4. Megrendelés menete

Válassza ki a termékeket és helyezze őket a kosarába. Válasszon fizetési módot, ellenőrizze le a rendelés adatait, szállítási és számlázási címét, majd küldje el a megrendelést.
Rendelésével kapcsolatos információkat rendszerünk automatikusan visszaigazolja az Ön által megadott e-mail címen, melyben Ön ellenőrizheti annak részleteit. Megrendelését a visszaigazolásban szerepelő rendelésszámon tartjuk nyilván. Szerződésünk, ráutaló magatartással, az általunk küldött visszaigazolással jön létre.

A Ptk. 6:7.§ (3) bekezdése alapján a megkötendő szerződés írásba foglalt szerződésnek minősül. A szerződés nyelve a magyar.

5. A megrendelés lemondásának módja és feltételei

Megrendelését a csomag feladásáig megváltoztathatja. Ez esetben hívja a +36 88 503 450-os telefonszámot, vagy írjon: info@halimba-crystal.com.
Hivatkozásul kérjük, hogy a visszaigazoló e-mailben szereplő megrendelési számot megadni szíveskedjen.

6. 14 nap elállási jog, visszaküldési idő és vételár visszafizetés

Az Európai Unióban a vásárlóknak joguk van ahhoz, hogy 14 napon belül visszaküldjék a nem üzletben megrendelt árucikkeket, és visszakapják a teljes vételárat. A visszaküldés oka bármi lehet – akár az is, hogy a vásárló egyszerűen meggondolta magát.

A 14 napos gondolkodási idő a megrendelt áruk átvételétől veszi kezdetét. Ha a kéthetes időszak utolsó napja munkaszüneti napra esik, a gondolkodási idő az ezt követő munkanapon jár le.

Hogyan lehet lemondani a megrendelést?

Önnek értesítenie kell a kereskedőt arról a döntéséről, hogy eláll a vásárlástól e-mail üzenetben vagy postai úton, majd visszaküldi a terméket. Miután Ön értesítette a kereskedőt a döntéséről, 14 napja van a nem használt áru visszaküldésére.

A visszaküldés esetén az ezzel járó költséget a fogyasztónak kell fizetnie.

Visszatérítések

A szabályok szerint a kereskedőnek a vásárlástól való elállásról szóló értesítés kézhezvételétől számítva 14 napon belül vissza kell térítenie az áru vételárát átutalással, de késleltetheti a visszatérítést, ha nem kapta meg az árut.

Ha Ön szállítási költséget is fizetett a vásárláskor, a kereskedőnek a vételáron felül azt is meg kell térítenie. Abban az esetben azonban, ha Ön nem szokványos postai kézbesítést (hanem pl. gyorsfutár-szolgáltatást) kért, a kereskedőnek jogában áll ennek a költségét felszámolni.

7. Szállítás

A kiszállítást a DHL Express Futárszolgálat segítségével, 3-5 munkanapon belül vállaljuk. 40 000 Ft feletti rendelés esetén díjmentesen, 40 000 Ft alatti vásárlás esetén 2 990 Ft díj ellenében történik a kiszállítás, belföldön.

Külföldre történő vásárlás esetén zóna és súly alapú díjazás ellenében szállítunk Önnek házhoz a DHL Express Futárszolgálat segítségével. Egyéb tengeren túli országok, illetve Svájc esetében kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a +36 88 503 450 telefonszámon vagy az info@halimba-crystal.com e-mail címen.

8. A megrendeléssel, szállítással kapcsolatos reklamációk, elállás

a) A szállítással kapcsolatos kifogások
Az Ön megrendeléséért az áru kézhezvételéig teljes körű felelősséget vállalunk. A hibás vagy sérült árut 5 munkanapon belül cseréljük, vagy pótoljuk saját költségünkre.
Az áru átvételét követően a szállítással kapcsolatos reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

b) Panaszkezelés
Megrendelésével és a szállítással kapcsolatos reklamációit, észrevételeit szívesen várjuk az alábbi email címen: info@halimba-crystal.com vagy a +36 88 503 450 telefonszámon, amelyre legkésőbb 30 napon belül érdemi választ adunk.

9. Fizetési feltételek

A fizetési módot a megrendeléskor választhatja meg. A megrendelt tételeket házhoz szállításkor készpénzben és biztonságos online kapcsolaton keresztül – a Borgun fizetési rendszerén keresztül – a Borgun által elfogadott kártyatípusok segítségével is kiegyenlítheti.

a) Elfogadott bankkártyák: Visa, MasterCard

Ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben az Ön Electron kártyáját kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, Ön természetesen fizethet kártyájával internetes áruházunkban. Pontos információért kérjük, forduljon a kártyáját kibocsátó bankhoz!

b) Fizetés lépései

1. A „Fizetés” gombra kattintva Ön átkerül a Borgun fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindítja a tranzakciót.
2. A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét.
3. A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.
4. A fizetés eredményéről Ön e-mail útján is értesítést kap, valamint visszairányítjuk a szolgáltató oldalára.


Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez

projekt