Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

6+1 karácsonyi ajándék ötlet

6+1 karácsonyi ajándék ötlet

A karácsony közeledtével minden évben újra- és újra azon töprengünk, hogy kinek mit ajándékozzunk karácsonyra. A legtöbb esetben külön választunk ajándékot a férfiaknak és a nőknek, ám vannak olyan ajándékok, melyek mindkettőjüknek szólnak, így nem kell külön-külön ajándékot vásárolni. Nézzünk meg pár ötletet, amelyek segítségünkre lehetnek az ajándék kiválasztásánál. 

1.Fehérboros poharak

Tökéletes választás, ha egy üde, reduktív, savhangsúlyos, aromákban gazdag illatos fajtát kóstolunk. Legyen szó irsai olivérről, cserszegi fűszeresről, muskotályos fajtákról vagy sauvignon blanc-ról. A pohár kialakításának köszönhetően az illatok felemelkednek és összegyűlnek a pohár felső részében, előtérbe helyezve a citrusos, virágos, gyümölcsös aromákat. A család férfi és női tagjai is egyaránt örülnek ezeknek az egyedi poharaknak. A mi kedvencünk a Halimba Lyra fehérboros pohár, amellyel egészen biztosan elkápráztathatod a megajándékozott személyt és a karácsonyi asztal ékköve lehet ez a modern pohár.

2.Vörösboros poharak

Mindig kérdés, hogy milyen pohárban érdemes kínálni a vörösborokat. A válasz egyértelműen az, hogy a nagyobb méretű poharakban. A nagyobb méretű poharaknak köszönhetően tudjuk elérni, hogy minél nagyobb felületen találkozzon a vörösbor a levegővel, ami az aromák és az ízek kibontakozását segíti. A mi választásunk a vörösboros poharak esetében a Halimba Lyra Bordeaux pohárra esett. A pohárnak nagy és széles csészéje van, mely kissé keskenyedik az üveg szájánál, így nagy teret ad a levegőztetési folyamatnak. A vörösbor kedvelőinek ez a pohár kitűnő választás.

3.Spirit poharak

Ha jól sejtjük, Magyarországon egy háztartásból sem hiányoznak a pálinkás poharak. A pálinkás poharakat a különböző méret és forma jellemzi. Ha vannak a családodban / környezetedben olyanok, akik rajonganak a pálinkáért akkor nekik a megfelelő karácsonyi ajándék a tulipán formájú Halimba Degustation pálinkás pohár. Mindegy, hogy szilva, barack, körte, vagy alma pálinkáról van szó, a Halimba Degustation pálinkás pohár mindegyik ízhez remekül passzol.

4.Vizes poharak

A vizes poharak általában rövid szárral rendelkeznek. A nevéből adódóan vizet, gyümölcslevet, vagy bármilyen más italt is lehet belőle fogyasztani. Ezek az elegáns vizes poharak igazi vendégváró poharak. Szemet gyönyörködtető eleganciát áraszt az asztalon. Nagyszerű karácsonyi ajándéknak is, hiszen ha sokszor fogad vendéget akinek szánod a poharakat, bármikor elkápráztathatja őket a tulipán formájú Halimba Fine vizes poharakkal.

5.Poharak

A Halimba Crystal poharak igazi vendégváró poharak. Ha nem karácsonyi ajándéknak vásárolnád őket, hanem saját célra, akkor, az asztalod nélkülözhetetlen része a karácsonyi vacsoránál. Legyen szó fehér, vagy vörösboros pohárról, a mi kedvencünk a Halimba Phoenix pohár garantáltan jól mutat kedvenc borod mellett.

6.Dekantálók

Mi is az a dekantálás és mire jó ?! A dekantálás áttöltést jelent a boros palackból a dekantálóba. A dekantálás során a bor jól szellőzik. A fiatalabb borok illata zárkózott, tehát a fiatalabb boroknál jól jön ha áttöltjük a palackból a dekantálóba a bort, mert az áttöltés során a bor több oxigénhez jut és teljesen kinyílik a fogyasztó számára. A stílusos Halimba Sky Dekantáló vonzó kiegészítője az asztalnak.

7. Különleges karácsonyi csomagok

Ha nem szeretnél külön-külön ajándékot vásárolni, inkább közös ajándékot adnál szeretteidnek, akkor a csomagajánlataink között garantáltan megleled kedvenced. Kollekciók, melyek összhangban vannak egymással és tökéletesen kiegészítik egymást. Fedezd fel a Bordeaux-i mámor, Egyensúly és káprázat, valamint a Páratlan harmónia csomagunkat.

 

 

Az oldal tetejére